Verkoop uw huis in Frankrijk

Huur een website voor de verkoop van uw huis!

Hoe werkt het?

Alle gegevens vult u in via het aanmeldingsformulier. In het kort komt het hier op neer:

  1. Geef via het aanmeldingsformulier de naam op van uw huis of naam van de gemeente. Dit wordt de naam van het 'subdomein' dat deel uitmaakt van de gehele naam (URL). Bijvoorbeeld lavendel.huistekoop-fra.nl waarbij 'lavendel' de naam van uw huis is.
  2. Gebruikmakend van de website https://wetransfer.com/ stuurt u foto's en teksten naar content@huistekoop-fra.nl.
  3. Maak € 150,- (incl. BTW) over naar: NL14ABNA0421003685 tnv J.H.Verschragen. Uw betaling wordt gezien als een huurovereenkomst voor de huur van een subdomein met eigen website tot de verkoop van uw huis. U ontvangt een factuur met BTW ter bevestiging.
  4. Binnen 9 werkdagen* staat uw website online en vanaf die dag start de huur tegen een maandelijks bedrag van € 49,- per maand, de eerste maand is inbegrepen bij de startkosten.
  5. Zodra uw huis is verkocht of u wilt de publicatie om andere reden (tijdelijk) stoppen, vult u het formulier in op deze website.

*Afhankelijk van eventueel meerwerk om foto's en teksten aan te passen.

Vind uw koper via deze website!

Voordelen

  • U huurt een subdomein met een voor uw huis gemaakte website. Dit betekent dat u na de huurperiode niet blijft zitten met de kosten voor een domein en webhosting van een eigen website. (Veelal jaarcontracten).
  • Snel geregeld. U stuurt foto's en teksten door en binnen maximaal 9 werkdagen staat uw huis op internet te koop op uw eigen website.
  • Wij regelen de aanmelding bij de zoekmachine van Google voor de vindbaarheid.

Opties

  • Foto- en of tekstbewerking voor publicatie op website
  • Advertentiecampagne op Google Search
Verkoop uw huis in Zuid-Frankrijk via huisinzuidfrankrijktekoop.nl

Als de koper gevonden is regelt u zelf verder de verkoop!