Verkoop uw huis in Frankrijk

Huur een website voor de verkoop van uw huis!

Vind uw koper via deze website!

U wilt uw huis in Frankrijk verkopen

U heeft jaren van uw tweede huis of landgoed in Frankrijk genoten. Vele vakanties, misschien met kinderen en vrienden, heeft u met plezier vertoeft in uw vakantiehuis in Frankrijk.

Nu is het tijd om het huis te verkopen. Het liefst verkoopt u aan een Nederlander. Dat is vertrouwd en wel zo gemakkelijk. Huur een website voor de verkoop! Dan vindt u sneller een koper!

€ 100 euro opstartkosten - € 20 per maand huur (ex. BTW).

Wat biedt huistekoop-fra.nl?

Huistekoop-fra.nl biedt u de huur van een professionele website aan om uw te koop aangeboden huis in Frankrijk onder de aandacht te brengen op internet.

U regelt zelf met uw makelaar c.q. notaris de verkoop. Huistekoop-fra.nl verleent geen makelaars- of notarisdiensten.

Op websites van makelaars is uw huis vaak een van de vele vermeldingen. Niet alle websites zijn duidelijk om in te navigeren en dan is het al een hele kunst om úw huis te vinden. Via Huistekoop-fra.nl kunt u een eigen website realiseren met een duidelijke navigatie, foto's en een eigen internetadres (URL). Dit eigen internetadres geeft de mogelijkheid om heel gericht úw huis onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Dit kunt u zelf doen door dit adres op uw social media of websites als Nederlanders in Frankrijk te vermelden. Ook kunt u onder elk emailtje (als deel van de handtekening) de link naar uw eigen website vermelden. Huistekoop-fra.nl zet zich in om de zichtbaarheid van haar domein Huistekoop-fra.nl te optimaliseren waardoor potentiële kopers de weg zullen vinden naar dit domein en alle hieronder aangeboden huizen, gericht op Nederlandstalige kopers van huizen in Frankrijk.

Op uw website wordt een contactpagina opgenomen waar geïnteresseerden uw contactgegevens vinden (of die van uw makelaar) en/of een contactformulier kunnen invullen. U krijgt dan automatisch en direct bericht per email zodat u in contact komt met potentiële kopers van uw huis in Frankrijk.

Wij zorgen voor de vindbaarheid en aanmelding bij zoekmachines.

Bovendien is het mogelijk om, als extra service, Huistekoop-fra.nl een speciale advertentie campagne te laten uitvoeren op internet voor specifiek úw huis. Iedereen die dan zoekt op internet naar een huis te koop in Frankrijk komt dan uw huis tegen. Samen bepalen we dan de gewenste doelgroep waardoor u een verhoogde kans creëert sneller de koper van uw huis te vinden.

Heeft u de verkoop in handen van een makelaar gegeven? Dit hoeft geen belemmering te zijn. Op uw eigen website bij Huistekoop-fra.nl worden dan de contactgegevens uw makelaar vermeld. Zodra een geïnteresseerde het formulier op uw website invult en verzendt komt dit direct bij uw makelaar terecht (met een kopie naar u).

Samenvattend

Huistekoop-fra.nl kunt u zien als een extra inspanning om (sneller) een koper te vinden voor het huis in Frankrijk dat u wilt verkopen. Het eigen internetadres geeft u meer mogelijkheden om gericht alleen úw huis aan te prijzen en reclame voor te maken. Bovendien verzandt uw vermelding niet onder de honderden andere huizen vermeld op typische huizensites.

Voordelen

  • U huurt een subdomein met een voor uw huis gemaakte website. Dit betekent dat u na de huurperiode niet blijft zitten met een abonnement voor een domein en webhosting van een eigen website. (Veelal jaarcontracten).
  • Snel geregeld. U stuurt foto's en teksten door en binnen maximaal 9 werkdagen staat uw huis op internet te koop.
  • Wij regelen de aanmelding bij de zoekmachine van Google voor de vindbaarheid.

Opties

  • Foto- en of tekstbewerking voor publicatie op website
  • Advertentiecampagne op Google Search of social media.
Verkoop uw huis in Zuid-Frankrijk via huisinzuidfrankrijktekoop.nl

Als de koper gevonden is regelt u zelf verder de verkoop!